söndag

och så var det söndag igen, dock ingen bakissöndag. anledningen till det var väll att man kände sig halvt tvungen att hålla G så han inte ramla omkull, men när man såg hur full han var var man inte heller så sugen att fortsätta drickandet. istället är det en halvt ångestsöndag, just för vetskapen att det är söndag och sen att stockholm ser ut som ett enda stort hav just nu pga all slask och det suger. plus att jag har mensvärk och det gör så allting suger ännu mer.

iaf så var kvällen/natten nice (i övrigt), så denna helg kan jag sammanfatta i ordet nice! dock snöade det när vi skulle hem och jag hade kramp i bröstkorgen så det var väll inte så jävla nice, men jag kröp ner under mimis täcke vid fyra imorse och somnade gott. 

dock är inte denna helg slut ännu utan jag ska skriva klart det här och sen hoppa in i duschen för att senare åka in till stan och hämta ut våra biljetter till studentskivan. och sen får vi se om det händer något efter det, det enda jag vet är att jag måste lägga mig skaplig tid just för att jag ska in till stan imorn bitti igen för att gå på intervju på grand hotel!


slänger in en bild på min nygaddade handled från i somras, 
just för att det var sommar, jag var lycklig, alltså lite bättre än idag

skriv något sött här

skriv det du just tänkte här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0