Dag 5 - Vad är kärlek

vad kärlek är.. helt ärligt vet jag inte riktigt. kärlek är så mycket mer än ett ord, så mycket mer än en känsla. kärlek vill en människa både gott och ont. man kan bli den lyckligaste personen på jorden av kärlek men även den olyckligaste. man kan sväva på moln och nästa sekund kan man vara ner grävd femhundra meter under jorden.

kärlek är även något man ger och får. det kan vara allt från blickar, till ord till fysisk kontakt. för mig är kärlek mellan en tjej och en kille då man saknar varann varenda sekund man är utan varann, att man aldrig tröttnar på att höra personens röst, att man inte kan somna utan att ha fått ett godnatt sms, då en puss är lika mycket värd som en tusenlapp och då man inte bryr sig om vad någon annan kille tycker, allt kretsar runt han. 

kärlek kan även finnas bland vänner. vänskap är för mig en slags kärlek. då handlar det om förtroende, när man känner att man kan berätta allt och ingenting känns fel. när man vet att personen lyssnar även fast det låter hur tråkigt som helst. man vet att personen finns där vad som än händer. vänskap ska kunna ge en styrka och mod, glädje och lycka, man ska aldrig behöva känna sig bortglömd i en vänskap. för en äkta vänskap är när man alltid har varann, oavsett vad.

kärlek finns även inom familjen. man har en viss kärlek (oftast) till sina föräldrar, morföräldrar, farföräldrar och även syskon kärlek. all kärlek är inte samma kärlek. utan alla skiljer sig åt. men all kärlek är fin sålänge den är äkta. man ska ta vara på den kärlek man får, för kärlek är något man aldrig kan få för mycket av. och man vet aldrig när man har turen med sig att få nästa säck med kärlek. men man ska även vara försiktig när det gäller kärlek, kärleken kan göra dig blind (och stum) vilket gör att du lätt kan glömma bort andra och samtidigt såra dig själv.

skriv något sött här

skriv det du just tänkte här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0